Voor 15:00 besteld, volgende werkdag in huis 100 dagen bedenktijd
5000+ bol.com reviews 9,0/10 Whatsapp of bel 06 44 44 27 36 (ma-vr 10-17)

De #1 verkochte wasstrips op bol.com

πŸ’¦ Warm, koud, handwas, lost 100% op Β Β  ❀️ Dermatalogisch getest Β Β  🌳 Minder transport, minder gewicht = minder CO2 Β Β  🌍 Plasticvrij
✨ Een schone frisse was zoals je gewend bent Β Β  πŸ’Έ Goedkoper dan elk ander merk Β Β  😍 Gratis samples

πŸ’¦ Wasstrips is wasmiddel in papiervorm. Je doet je was zoals je gewend bent maar i.p.v. een pod, poeder of vloeibaar wasmiddel, leg je een stukje papier in de trommel of in de lade. Je wasstrip lost 100% op. Cosmeau wasstrips zijn de nummer 1 verkochte wasstrips op bol.com.

πŸ’« Cosmeau wasstrips hebben het grootste assortiment in geuren, is het goedkoopst in de markt omdat we groot inkopen, en gebaseerd op een eigen milde formule en als enige geschikt voor zijde en wol en dermatalogisch getest. Hoge kwaliteit wasstrips tegen een scherpe prijs.

Naast het gemak, duurzaamheid, zijn wasstrips ook veel goedkoper dan huidige alternatieven.

Wasstrips van Cosmeau zullen altijd goedkoper zijn dan traditioneel wasmiddel, welke aanbieding er ook zal zijn. Dit komt omdat we groot inkopen, de verpakkingen tot 90% kleiner zijn, het gewicht tot 95% lichter, en minder chemische toevoegingen nodig zijn.

Resulterend in de scherpste prijs in de markt van alle wasstrips! Zelfs t.o.v. stunters met 50% korting door een hogere prijs te hanteren, omdat wij altijd scherp en eerlijk geprijst zijn.

Goedkoper dan traditioneel wasmiddel

Β  Kosten per wasbeurt
Wasbeurten Pods Wasstrips
20 0,57ct 0,44ct
60 0,49ct 0,24ct
120 0,49ct 0,10 - 0,20ct
*Gebaseerd op adviesprijzen. Daarnaast voldoet zelfs een kwart van een strip bij een kleine was.

Onafhankelijk Getest

"Maar werken de wasstrips nou echt? Een onafhankelijke "real world" wastest met de Cosmeau wasstrips door goedetengezondleven.nl"

Test wasmiddel

"Je vindt online talloze tips tegen roestplekken, omdat dit lastig te verwijderen vlekken zijn. Ik had daarom ook niet de verwachting dat de handdoek schoon zou worden, maar ik was wel benieuwd in hoeverre de roestvlekken weg zouden zijn."

"Het resultaat: Dat is echt veel schoner dan ik verwacht had. Ik heb het niet voorbewerkt of zo. Gewoon hopla in de wasmachine. Ik heb bij deze was wel 1,5 wasstrips gebruikt. Gewoon bij een witte was (ja dat durf ik ;-)) Voor de kritische lezer, de mand met ijzervlechtwerk heeft ruim een dag op de handdoek gestaan en daarna heeft het nog zeker twee dagen geduurd voor ik de handdoek heb gewassen. De roestvlekken waren er dus goed ingetrokken."

Extra geurboost?

  • Gemaakt van maiszetmeel en vegan
  • Inclusief maatbeker in dop
  • Tot 12 weken geur
  • Goedkopere navullingen met minder verpakkingsmateriaal
  • Geen plastic verpakking en onnodig plastic zoals bij andere merken
Meer info
Onze laatste blog posts:
Herbruikbare Wattenschijfjes
Safety Razors
Menstruatiecups en menstruatie ondergoed