Voor 15:00 besteld, volgende werkdag in huis 100 dagen bedenktijd
5000+ bol.com reviews 9,0/10 Bel 06 44 44 27 36 (ma-vr 10-17)

Openstaande Vacatures 0

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures.

Waarom bij Bamboozy?

Goede vraag, we zijn een jong en klein team waar elk van ons individueel impact maakt. Je ziet direct resultaat op jouw bijdrage. We werken in vertrouwen en micromanagen (elkaar) niet.

Daarnaast krijg je een marktconform salaris met doorgroeimogelijkheden in een leuk en super vriendelijk team en allerlei andere extra's.

Bij ons leer je daarnaast de skills om effectief te zijn in de aspecten die Bamboozy kenmerken: impact maken, hoogwaardige kwaliteit in onze producten en digitale voetprint, klantbeleving, en klantwaardering. Daarnaast hopen we van jou te leren en jouw ervaring mee te nemen in onze producten en cultuur.

Hoe werkt de sollicitatie procedure? Wanneer je je cv opstuurt zullen we altijd binnen 2 weken reageren. Het sollicitatieproces omvat 2 rondes. Eén of twee video gesprekken en een (halve) betaalde meeloopdag. Zo krijg jij een goed beeld van ons team en de werkzaamheden. En wij ook van jou. Vinden we allebei elkaar nog even leuk? Dan doen we je een aanbod een week na de meeloopdag. Je hoort altijd van ons, ook als er geen fit is. We houden er zelf ook niet van om niets te horen.

Denk je dat je bij ons past? Dan hopen we snel iets van je horen!

Herbruikbare Wattenschijfjes
Safety Razors
Menstruatiecups en menstruatie ondergoed