Voor 15:00 besteld, volgende werkdag in huis 100 dagen bedenktijd

Openstaande Vacatures 3

Versterk ons team en help de wereld samen verduurzamen! Bij Bamboozy werk je in een informeel, klein, en dynamisch team. Heb je een stage plek nodig? Stuur ons dan een email naar [email protected].

We hebben grootse plannen voor onze merken en zijn gemotiveerd om dit samen met jou te bereiken. De impact die we willen maken gaat door de gehele keten van productie en logistiek, tot de verpakking. Dit kunnen wij alleen doen met gemotiveerde mensen die impact willen maken en groots durven te denken.

"Impact first, grow together, and have some fun along the way."

Is de vacature niets voor jou, maar denk je dat het bij iemand anders past? Deel vooral de vacature met je vrienden/familie/kennissen! Dank je wel 😊

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures. Denk je dat je een mooie fit bent anyhow? Stuur ons dan een open sollicitatie naar [email protected]

Waarom bij Bamboozy?

Goede vraag, we zijn een jong en klein team waar elk van ons individueel impact maakt. Je ziet direct resultaat op jouw bijdrage. We werken in vertrouwen en micromanagen (elkaar) niet.

Daarnaast krijg je een marktconform salaris met doorgroeimogelijkheden in een leuk en super vriendelijk team en allerlei andere extra's.

Bij ons leer je daarnaast de skills om effectief te zijn in de aspecten die Bamboozy kenmerken: impact maken, hoogwaardige kwaliteit in onze producten en digitale voetprint, klantbeleving, en klantwaardering. Daarnaast hopen we van jou te leren en jouw ervaring mee te nemen in onze producten en cultuur.

Ons bedrijfscultuur is het beste te omschrijven als positief, ambitieus, inclusief, gelijkwaardig en vriendelijk. Dit vormt de basis van ons bedrijf. Als jij deze core-values ook belangrijk vindt, dan weten we dat we het beste uit elkaar kunnen halen en elke dag een met een goed gevoel impact kunnen maken.

Hoe werkt de sollicitatie procedure? Wanneer je je cv opstuurt zullen we altijd binnen 2 weken reageren. Het sollicitatieproces omvat 2 rondes. Eén of twee video gesprekken en een (halve) betaalde meeloopdag. Zo krijg jij een goed beeld van ons team en de werkzaamheden. En wij ook van jou. Vinden we allebei elkaar nog even leuk? Dan doen we je een aanbod een week na de meeloopdag. Je hoort altijd van ons, ook als er geen fit is. We houden er zelf ook niet van om niets te horen.

Denk je dat je bij ons past? Dan hopen we snel iets van je horen!

Herbruikbare Wattenschijfjes
Safety Razors
Menstruatiecups en menstruatie ondergoed